Grootste voorraad Laagste prijzen Knallende acties Gratis parkeren Let op! 31 december landelijk geen vuurwerkverkoop!

Erkend lid van Vuurwerkcheck

Stichting VuurwerkCheck is in het leven geroepen om de vuurwerktraditie te behouden! Het steeds slechter wordende imago van het vuurwerk (ten onrechte) moet een halt worden toegeroepen. De vuurwerkbranche wil met deVuurwerkCheck een sterk tegengeluid laten horen.

Wij als Hoogeveen Vuurwerk Gouda vinden het belangrijk  dat de consument de zekerheid heeft dat het vuurwerk dat hij of zij aanschaft voldoet aan alle veiligheidseisen en is verkocht door een vakbekwame productspecialist die hen informeert over een correct gebruik.

Wij als VuurwerkCheck erkend verkooppunt zien het belang in van het vergroten van het bewustzijn van de klant. Speerpunten zijn: het terugdringen van illegaal vuurwerk, (oog)letsel, overlast en afval maar zeker ook het benadrukken van het feest dat oud en nieuw moet zijn!

De overheid verlangt een zelfregulerende branche. Door actieve voorlichting aan de klant draagt de winkelier sterk bij aan een beter vuurwerkimago. Dit wordt ondersteund door een uitgebreide landelijke campagne met o.a. bekende Nederlanders, leuke actie’s en veel social media.

Alle importeurs binnen de BPN steunen VuurwerkCheck volledig en zullen in al hun uitingen ondersteuning bieden aan de landelijke VuurwerkCheck campagne.

VuurwerkCheck communiceert vanuit een positief perspectief: Vuurwerk is in Nederland een belangrijke en feestelijke traditie die we tot in de lengte van jaren willen behouden!